Anlık Bildirim

Jaguar, klasik modeli olan E-Type'in elektriklisini üretecek

İngiliz otomobil üreticisi Jaguar, klasikleşmiş modeli olan E-Type'in elektrikli modelini üreteceğini açıkladı. Sınırlı sayıda üretilecek olan otomobilin detayları haberimizde.
İngiltere merkezli otomotiv şirketi Jaguar, tamamen elektrikli bir klasik otomobil üreteceğini açıkladı. Şirketin efsaneleşmiş olan E-Type modelinin yeniden üretim bandına gireceği ve sınırlı sayıda üretileceği açıklandı.

2020 yılında satışa sunulacak

Şirketin klasik işler tesisinde geliştirilecek bu retro elektrikli otomobiller, Jaguar'ın ilk elektrikli spor otomobili olan Jaguar I- Pace'in alt yapısı ile tasarlanacak ve her ne kadar klasik görünüm de olsa da son teknoloji araç için bilgi ve eğlence sistemi ile donatılacak. Şirket tüm elektrikli aktarma organlarının kabaca eski otomobilin orijinal altı silindirli motoruyla aynı boyutta olacağını belirtiyor.
Jaguar bu klasik elektrikli otomobilin 0'dan 100 km/s hıza 7 saniyeden daha az bir sürede çıkabileceğini belirtirken, aracın geçen yıkki konsept modelinin 40 kWh'lik bir akü ile 274 km. yol gidebildiğine dikkat çekiyor. 2020 yılında satışa sunulacak bu klasik otomobillerin fiyatı konusunda ise şimdilik bir bilgiye mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim