Anlık Bildirim

Huawei P30 ve P30 Pro detaylı görselleri sızdırıldı

Kamera konusunda bu yıl çıtayı daha da yukarı çekecek olan Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin detaylı görselleri sızdırıldı. 4 kamera ve U çentik tasarımı net bir şekilde görülebiliyor.

Huawei’nin daha gelişmiş kamera özellikleri ile donatacağı P30 serisi için Mart ayı işaret edilirken sızıntılar da yoğunlaştı. Kılıf üreticisi Spigen’den sızdırılan kaliteli görseller tasarımı net bir şekilde ortaya koyuyor.

Huawei P30 ve P30 Pro özellikleri

Huawei’nin P30 serisinde U şeklinde bir çentik tasarımına geçiş yapacağı biliniyor. Çentik tasarımı ve ince alt çerçeve sayesinde agresif bir ekran-kasa oranına sahip olacak serinin arka kamera kombinasyonu da farklı.

Genelde her yeni amiral gemisinde Huawei kamera özelliklerini biraz daha geliştiriyor. Mate 20 serisinde 3 kameralı kombinasyon görmüştük. P30 serisinde ise 4 kameralı bir kombinasyon bizi bekliyor.

Farklı olarak 4 kameralı kombinasyon Huawei P30 Pro için geçerli. Henüz kameralar ile ilgili net bilgiler yok ancak ana kamera, ultra geniş açı, telefoto ve derinlik veya monokrom tahminini yapabiliriz. Bununla birlikte odaklanmaya yardımcı bir sensör de LED flaşın üzerinde gizlenmiş durumda. Huawei P30 ise geniş açı, telefoto ve ana kamera şeklinde bir dizilimle gelebilir. Kameralar yine Leica iş birliğinde geliştiriliyor.

Performansı arttırılmış Kirin 985 yonga seti, 6 inç civarında ekran boyutu, 6GB/8GB RAM seçenekleri gibi özelliklere sahip olacağı tahmin edilen Huawei P30 serisi için 28 Mart tarihinde bir tanıtım yapılacağı ön görülüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9112 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei p30, huawei p30 pro ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim