Anlık Bildirim

Huawei P30 Pro'nun kılıfları kendisinden önce Türkiye'ye geldi

Huawei’nin Mart ayı sonuna doğru tanıtacağı yeni P30 serisi hakkında pek çok sızıntı ortaya çıktı ama cihazlar hala resmiyet kazanmadı. Buna rağmen kılıfları ülkemizde satılmaya başlamış.
Huawei P30 Pro'nun kılıfı Türkiye'de satışta Tam Boyutta Gör
Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin Mart ayının sonunda tanıtılması bekleniyor. Haliyle elimizdeki bilgiler de sızıntılardan öteye gitmiyor. Ancak bugün ilginç bir durum yaşandı. P30 serisi henüz resmiyet kazanmamışken Spigen firması cihazların kılıflarını ülkemizde satmaya başlamış bile.

Farklı kılıf çeşitleri

Spigen tarafından hazırlanan bu kılıflar daha öncesinde cihazın tasarımını ortaya çıkarmıştı. Türkiye'de şimdiden satılmasının ise oldukça ilginç olduğunu söyleyebiliriz. Şu an için iki farklı kılıf modeli gözüküyor. Kılıflardan şeffaf olanı Liquid Crystal, zırhlı yapıda olanı Rugged Armor olarak adlandırılmış. Fiyatları 40 ile 50 TL arasında değişen kılıfları Spigen Türkiye’nin resmi sitesinden veya Hepsiburada üzerinden satın alabiliyorsunuz.

Huawei P30 Pro'nun kılıfı Türkiye'de satışta Tam Boyutta Gör
P30 Pro için Spigen La Manon Calin isimli özel bir kılıf da getirilmiş. Bu kılıf diğerlerinden farklı olarak 199 TL fiyat etiketine sahip. Tüm P30 Pro kılıflarına bu bağlantıdan, P30 kılıflarına ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sitede P30 Lite için de bölüm açılmasına rağmen henüz o tarafta bir kılıf modeli gözükmüyor. Bunun yerine çok yakında ibaresi ile karşılaşıyorsunuz.
Huawei P30 Pro'nun kılıfı Türkiye'de satışta Tam Boyutta Gör

Kılıf görsellerinden de görebileceğiniz üzere Huawei P30 serisi U şeklinde ön kamera çentiği ile gelecek. P30 Pro arka tarafında 4 kameralı pakete sahipken P30 ise üç arka kameraya sahip. Telefonların bilinen diğer özellikleri Kirin 985 yonga seti, 6 inç civarında ekran boyutu ve 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri olarak sıralanabiliyor. Detaylı bilgileri Mart ayı sonunda gerçekleşecek olan etkinlik ile birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim