Anlık Bildirim

Huawei Band 3 Pro duyuruldu

Dokunmatik ekranı, gelişmiş nabız sensörü ve GPS yongası ile Huawei Band Pro 3 akıllı bileklik biraz daha akıllı saatlere yaklaşmış. Huawei Band 3 Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Giyilebilir cihaz pazarında her yıl varlığını biraz daha arttıran Huawei farklı kategorilerde ardı ardına yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. Huawei Band 3 Pro sunduğu yenilikçi teknolojilerle dikkat çekiyor.

Huawei Band 3 Pro özellikleri ve fiyatı

0.95 inçlik 120x240 piksel çözünürlüğünde AMOLED dokunmatik ekran barındıran bileklik, kullanıcıya en iyi görüş tecrübesini sunuyor. Büyük ekran sayesinde temel bilgilerin anında içerik bilgileri de sunulabiliyor.

Gelen aramalar, mesajlar, uygulama bildirimleri ekrana yansıtılabilirken dokunuşlarla menüler arasında geçiş sağlanıyor. Pek çok farklı fitness bilgisi bu sayede görülebiliyor.

6 eksenli bir ivme ölçer yaptığınız sporu otomatik olarak algılayabiliyor. GPS yongası sayesinde kat edilen mesafe yüksek doğruluk oranı ile takip ediliyor ve aşırı yorgunluk oluşturabilecek durumlarda kullanıcıya uyarı veriliyor. 50 metreye kadar su geçirmezlik sayesinde yüzme esnasında da kullanılabiliyor.

Huawei TruSeen 3.0 nabız ölçer teknolojisi nabız sensörünü bilekliği taktığınızı algılayan kızıl ötesi sensör ile birleştiriyor ve yapay zekâ desteğiyle çok daha doğru ölçümler yapabiliyor. Bileklik sürekli olarak nabız ölçebiliyor.

Uygulama tarafında Harvard gibi önemli kuruluşlardan destek alınarak kullanıcıya sağlık verisine göre çeşitli tavsiyeler sunacak bir platform geliştirilmiş. 100mAh kapasiteli batarya 17 güne kadar kullanım süresi sunuyor. GPS açık iken bu süre 7 saate düşüyor. Ürün 99 Avro fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim