Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli spin-off'u 'Hobbs & Shaw' için son fragman da yayınlandı

Vizyona girmesine artık sadece bir ay kalan Hobbs & Shaw filminin son fragmanı yayınlandı. Yeni fragman, filmi neredeyse tüm detaylarıyla gözler önüne seriyor.
Hızlı ve Öfkeli serisinin spin off filmi Hobbs & Shaw için artık geri sayım resmen başladı. Ağustos ayında sinemaseverlerle buluşacak olan filmin yeni görüntüleri yayınlanmaya devam ediyor. Yapımcı stüdyo Universal, merakla beklenen Hobbs & Shaw için bugün son fragmanı da paylaştı.


Hobbs & Shaw'ın yeni fragmanı yine öncekiler gibi aksiyon ve komedi dolu olmuş. Filmin özellikle de aksiyon anlamında artık absürd bir seviyeye ulaştığını ve gerçeklikle de bağlarını tamamıyla kopardığını görüyoruz. Hobbs & Shaw, aksiyon ve komedi severler için oldukça iyi görünüyor diyebiliriz.

Filmde bildiğiniz gibi Hızlı ve Öfkeli serisinin sevilen iki karakterini bir arada görüyoruz. Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ve Deckard Shaw (Jason Statham), dünyayı tehdit eden bir tehlike karşısında birlikte mücadele edecek. Filmin kötü adamını ise ünlü aktör Idris Elba canlandırıyor. Elba'nın karakteri süper insan güçleriyle dikkat çekiyor.

Hobbs & Shaw'ın yönetmenliğini Deadpool 2 ve Atomic Blonde filmlerinden tanıdığımız David Leitch üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jason Statham, Dwayne Johnson, Idris Elba ve Vanessa Kirby gibi ünlü isimler yer alıyor.

Hobbs & Shaw, 2 Ağustos 2019'da vizyona girecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6182 kez okundu.
8 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hızlı ve öfkeli, fast and furious ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim