Anlık Bildirim

HBO, Game of Thrones'un dönüş tarihini açıkladı

HBO, bugün yayınladığı açıklamayla, sevilen dizisi Game of Thrones'un ekranlara geri döneceği tarihi duyurdu. Dizi, 6 bölümden oluşan final sezonu ile ekranlara veda edecek.
Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Game of Thrones, artık yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Sevilen dizi, şu sıralar hazırlık aşamasında olan 8. sezonunun ardından ekranlara veda edecek. Üstelik geçtiğimiz yıl yayınlanan 7. sezonun ardından yeni sezon için gün saymaya başlayan Game of Thrones hayranlarının bu kez normalden daha fazla beklemesi gerekecek.
HBO, bugün yayınladığı açıklamayla bir süredir gündemde olan söylentileri doğruladı ve sevilen dizinin bu yıl geri dönmeyeceğini duyurdu. HBO tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Game of Thrones'un son sezonu 2019'da yayınlanacak.
Game of Thrones'un merakla beklenen final sezonunda normalden daha uzun bir prodüksiyon süreci gerektiren büyük sahnelerin yer alması, dizinin bu yıl geri dönmeyecek olmasının başlıca nedeni olarak görülüyor.
Game of Thrones'un 2019'da yayınlanacak final sezonu 6 bölümden oluşacak. Daha önce de dizinin en dikkat çekici bölümlerinden bazılarını yöneten Miguel Sapochnik ve David Nutter'ın yönettiği ilk 5 bölümün ardından yayınlanacak final bölümünü, dizinin yaratıcıları olan David Benioff ve D.B. Weiss yönetecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6147 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, game of thrones 8. sezon ve
3 etiket daha hbo diziler Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim