Anlık Bildirim

Google Takvim karanlık mod özelliği ile güncellendi

Teknoloji devi Google'ın karanlık mode desteği getirdiği uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Google Takvim, gelen yeni bir güncelleme ile karanlık mod desteğine kavuştu.
Google, son zamanlarda mobil uygulamaları için karanlık modu benimsemiş durumda. Şirket bu koyu temayı Mesajlar, Hesap Makinesi, Rehber ve Keep gibi uygulamalara zaten getirmişti. Şimdi ise Google Takvim yeni bir güncelleme ile karanlık mod seçeneğine sahip oldu.

Sistem genelinde karanlık mod yolda

Google Takvim uygulaması mevcut tüm işlevselliğini koruyor ve bu nedenle güncellemedeki konuşmaya değer tek değişiklik karanlık mod diyebiliriz. Özellikle OLED ekranlı cihazlarda pil verimliliğine de katkıda bulunan bu özellikle, göz sağlığımız için de önem taşıyor. Bu temayla bilrikte uygulamanın görsel olarak da oldukça güzel göründüğünü de söylemek mümkün.
Yapılan bu güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşmasının biraz zaman alacağını da belirtelim. Şirket ayrıca Android Q için sistem çapında bir karanlık mod desteği üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Android işletim sistemi güncellemesi bu yıl başlayacak ve uyumlu tüm Android cihazlara sistem genelinde bir karanlık tema getirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim