Anlık Bildirim

İlgi çekici projeleri olan bağımsız geliştiricileri uygulama mağazasına ve Android ekosistemine kazandırmak isteyen Google, özel bir festival düzenliyor. Google Play Bağımsız Oyunlar Festivali bu yıl ikinci kez yapılacak.

 

Büyük fırsat

 

Google geliştiricilerin düşüncelerini dile getirebilmesi ve herkesin katılım sağlayabilmesi için festivali geniş kapsamlı yapmıyor. Başvurular sadece ABD ve Kanada için geçerli. 6 Ağustos tarihine kadar yapılan başvurular incelenecek ve 20 geliştirici 23 Eylül tarihinde yapılacak festivale davet edilecek.

 

Geliştiriciler jüri önünde oyunların mantığını ve işleyişini anlatacak. Jüriyi ikna edenler ise finale kalacak. Toplamda 6 geliştirici finale kalıyor. Sonrasında ise 3 kazanan seçiliyor. Geliştiricilerin yapımlarını kitlelere duyurması adına festival büyük önem taşıyor.

 

Geçen yıl festivalde 6 geliştirici finale kalmış ve 3 tanesi festivalin kazananı ilan edilmişti. Bit Bit Blocks, Orbit ve Numbo Jumbo oyunlarının üçü de bulmaca türünden çıkmıştı. Bunlar arasında Orbit - Playing with Gravity başarısını devam ettirdi ve büyük indirme rakamlarına ulaştı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim