Anlık Bildirim

Gmail'in iOS versiyonu yeni özelliklerle güncellendi

Popüler e-posta hizmeti Gmail'in iOS versiyonuna yeni bir güncelleme geldi. Artık özelleştirilebilir kaydırma seçenekleriyle e-posta yönetiminiz daha da kolay bir hale geliyor.
Mobil cihazlarımız büyük ölçüde dokunma odaklı olduklarını göz önüne alırsak, bazen dokunmanın dışında hareket ve jestlerle etkileşime geçebilmek daha pratik bir yol olabiliyor. Bu duruma kayıtsız kalmaya Google, iOS platformu için Gmail'e yeni özelleştirilebilir kaydırma hareketleri ekledi.

İstenildiği gibi özelleştirilebiliyor

Yapılan değişikliklerle ilgili yayınlanan açıklamada: "İşleri daha da hızlı yapmanıza yardımcı olmak için, artık iOS cihazınızdaki Gmail'de bir e-postaya dokunduğunuzda yapabileceğiniz eylemleri özelleştirebilirsiniz. Gmail iOS uygulamasında, Ayarlar > Kaydırma eylemleri seçeneğine giderek kaydırma yapılandırma ayarlarına ulaşıp, sizin için en uygun kaydırma seçeneklerine erişebilirsiniz." ifadeleri yer alıyor.
Kaydırma seçenekleri kullanıcıların, arşiv, çöp kutusu, okundu / okunmadı olarak işaretle, ertele veya şuraya taşı gibi belirli eylemleri gerçekleştirebilmelerini sağlıyor. Kullanıcılar bu eylemlerden istediğini özelleştirerek sağa veya sola kaydırma aksiyonunu istediği gibi değiştirebiliyor. Bu özelliğe hemen ulaşmak için iOS için Gmail uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim