Anlık Bildirim

Foursquare uygulaması giriş yapmadan tavsiye verebilecek

Foursquare uygulaması giriş yapmadan tavsiye verebilecek

Foursquare uygulaması daha önce kullanıcıların yer bildirimi yapabildikleri ve çevrelerindeki mekanları keşfedebildikleri bir uygulamaydı. Daha sonra şirket 2014 yılında Swarm adında yeni bir uygulama yaratarak yer bildirimi yapma, arkadaşlarının nerede olduğunu görme gibi sosyal medya kısmını yeni uygulamasına taşımıştı. Bunun yanında mekan keşfetme ve bulma gibi özellikler eski uygulamaya bırakılırken arayüz ve kullanımda bazı değişikliklere gidilmişti.

Uygulamanın Android ve iOS için yeni güncellemesi ise artık kullanıcı girişi yapmadan bazı özellikleri kullanabilecek. Artık herhangi bir kullanıcı kaydınız olmasa bile aradığınız bir yer olduğunda dilediğiniz şekilde çevredeki mekanları görebilir veya tavsiye isteyebilirsiniz. Yiyeceğiniz yemeğe veya herhangi bir kategoriye göre seçenekler sunabilen uygulamayı ayrıca hesabınız olmadan sosyal medya ağlarına bağlayıp arkadaşlarınızın tavsiyelerini görebilirsiniz.

Yeni özellik Windows Phone ve Android kısmında kullanılabilir durumda iken iOS ise güncelleme alarak bu özelliğe kavuşuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim