Anlık Bildirim

Far Cry New Dawn ve Metro Exodus, daha ilk haftaları dolmadan torrente düştü

Denuvo anti-tamper teknolojisinin en yeni sürümü olan Denuvo 5.6 kırıldı. Far Cry New Dawn, Metro Exodus ve henüz yayınlanmamış olan Dirt Rally 2.0 oyunları torrente düştü.

Far Cry New Dawn ve Metro Exodus, daha ilk haftaları dolmadan torrente düştü Tam Boyutta Gör

Şubat ayının merakla beklenen oyunlarından Metro Exodus ve Far Cry New Dawn, korsana yenik düştü. Çıkışının ardından kısa bir sürede kırıldı ve torrente düştü.

15 Şubat tarihinde çıkışını gerçekleştiren Far Cry New Dawn, dün akşam saatlerinde CODEX isimli grup tarafından kırıldı. Çıkışının tam 7 gün sonrasında torrent sitelerindeki yerini aldı.

Dirt Rally 2.0 daha çıkmadan torrente düştü

Far Cry New Dawn ile aynı gün yayınlanan Metro Exodus da geçtiğimiz günlerde CPY isimli grup tarafından kırılmıştı. Dirt Rally 2.0 ise 26 Şubat tarihinde çıkacak olmasına rağmen şimdiden torrent sitelerine düştü.

Ocak ve Şubat ayında yayınlanan oyunlar korsanların kolay lokması oldu. Bu oyunlar Denuvo adındaki anti tamper teknolojisi ilekorunuyor. Ocak ayının sonlarında Denuvo'nun 5.5 sürümü kırıldı. Bu sürümü kullanan Resident Evil 2 Remake ve Ace Combat 7 gibi güncel oyunlar torrente düştü.

Denuvo 5.5’teki açıklar yamalandı ve Şubat ayının ikinci haftasından itibaren piyasaya sürülen oyunlar Denuvo 5.6 ile yayınlandı. Ancak Denuvo 5.6 sürümü, bu oyunları korumaya yeterli olmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9175 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, Denuvo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim