Anlık Bildirim

Ezgi Yelen’in yeni klibi iPhone XS Max ile çekildi

Genç sanatçı Ezgi Yelen’in yeni klibi Yalnız Kadınlarım, iPhone XS Max modeli ile çekildi. Türkiye’de ilk kez iPhone XS Max bir klip çekiminde kullanılmış oldu.

Akıllı telefonların kameraları geliştikçe farklı alanlarda da kendisine yer bulmaya başladı. Eminem’in Pixel 3 ile çekilen Venom soundtrack klibinin ardından Ezgi Yelen’in klibi de iPhone XS Max ile çekildi.

Türkiye’de ilk

Genç sanatçı Ezgi Yelen iki yıl önce ilk single albümü Duymak Ağırsa’yı piyasaya sürmüş ve beğeni toplamıştı. Bu yıl ise ikinci single albümü Yalnız Kadınlarım piyasaya çıktı. Klibi de Türkiye’de ilk kez iPhone XS Max akıllı telefonu ile çekildi.

Kilyos ve Kadıköy’de çekimleri tamamlanan müzik videosunda sadece iki adet led ışık, iPhone XS Max ve Filmic Pro uygulaması kullanıldı. Yönetmen Çağla Çağlar makinelerle kıyaslandığında bir telefonun verebileceği en yüksek çözünürlüğü, kaliteyi ve ışığı elde ettiklerini ifade ediyor.

 

Ezgi Yelen’in yeni klibi iPhone XS Max ile çekildi Tam Boyutta Gör

Yalnız Kadınlarım video klibi 1 Şubat tarihine kadar sadece Apple Music üzerinde erişilebilir olacak. Apple Music içerisinde ayrıca Ezgi Yelen’in sayfasını da bulabilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9692 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ezgi yelen ve
2 etiket daha yalnız kadınlarım Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim