Anlık Bildirim

Elon Musk'tan, Jeff Bezos'a "kopyacı" göndermesi

Dünyanın önde gelen girişimcilerinden Elon Musk, geçtiğimiz günlerde uydu üzerinden internet erişimi projesini açıklayan Amazon CEO'su Jeff Bezos'a kedi emojili bir kopyacı göndermesinde bulundu.
Teknoloji dünyasının yakından tanıdığı iki isim Elon Musk ve Jeff Bezos arasında su yüzüne çıkmamış bir rekabetin olduğu açık. Dünyanın en zengin kişisi olan Jeff Bezos da tıpkı Elon Musk gibi uzay projeleri geliştiriyor ve bu alanda da adından söz ettirmek istiyor. Ancak Elon Musk'ın bu duruma bir tepkisi var.

Jeff Bezos'tan şimdilik yanıt yok

Geçtiğimiz günlerde sizlere duyurduğumuz üzere Amazon, uydu üzerinden internet erişimi sağlamak için bir proje başlattığını duyurdu. Elon Musk'ın SpaceX şirketi de 2015 yılında benzer bir projeyi açıklamıştı ve Amazon'un bu gelişmeyi duyurmasının ardından Elon Musk twitter üzerinden Jeff Bezos'a bir göndermede bulundu.

MIT'nin twitter hesabından paylaşılan Amazon'un uydu internet projesiyle ilgili bir tweet'i yanıtlayan Elon Musk, Jeff Bezos'u etiketleyerek "kopya" yazdı ve bir kedi emojisi bıraktı. Musk'ın bu tweetine Jeff Bezos'tan henüz bir cevap gelmiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim