Anlık Bildirim

WhatsApp'ın yeni güncellemesi, ses dosyası paylaşımını iyileştiriyor

Dünyanın en popüler iletişim uygulaması WhatsApp'in en yeni beta güncellemesinde, ses dosyası paylaşım arayüzü yenilendi. Artık ses dosyalarını gönderme aşamasındayken dinleyebileceksiniz.
WhatsApp uygulaması aldığı yeni bir beta güncellemesinde, ses dosyası gönderme arayüzünü tamamen yeniledi. Tek güncelleme bununla sınırlı değil. WhatsApp web sürümünde de artık paylaştığınız belgelerin küçük resimlerini görebileceksiniz.

Ses dosyası paylaşım arayüzüne oynat düğmesi geldi

Güncellenmiş olan bu tasarımda, alttaki gri çubuğun kaldırıldığı göze çarpıyor. Uygulamanın ses dosyası paylaşım arayüzünün de işlevsel olarak geliştirildiğini belirtelim. Artık telefonunuzdaki bir ses dosyasını, başka birine gönderirken, gönderme ekranında dosyanın boyutunu ve oynat düğmesini görebileceksiniz. Bu sayede de ses dosyasını paylaşmadan önce, doğru olup olmadığını kontrol etme şansınız olacak.
Yapılan değişikliklerden biri de WhatsApp'ın web sürümünde gerçekleşti. Bundan böyle kişilerinizle paylaştığınız belgelerin küçük bir resmini, Belgeler bölümünde bulmanız mümkün. Bu yeni güncellemelerin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim