Anlık Bildirim

Donald Trump'a bir mesaj da Periscope'dan geldi

Seyahat yasağına ilişkin kararnameyi imzalamasının ardından teknoloji dünyasının eleştiri oklarını çevirdiği Trump’a Periscope yeni güncellemeyle birlikte açılış ekranında çıkan yazı ile mesaj verdi.
Donald Trump’ın 7 ülke vatandaşının ABD’ye giriş yapmasını yasaklayan kararnameyi imzalamasının yankıları hala sürüyor. Facebook, Microsoft, Uber, Amazon gibi şirketler CEO’ları aracılığıyla yeni düzenlemeyi eleştirirken canlı yayın uygulaması Periscope ise yeni güncelleme ile birlikte açılış ekranına eklediği ifade ile göçmenlere destek oldu.

Periscope dün yaptığı açıklamayla pek çok inanç ve ülkeye mensup insan sayesinde oluşturulup bugünlere geldiğini ve göçmen ya da mülteciler olmadan Periscope’un da olmayacağını belirterek tüm bu nedenlerden dolayı açılış ekranını basit bir gerçeği ifade etmek için değiştirdiklerini duyurdu.

İlk olarak pazartesi günü ABD'de olmak üzere kullanıcılara sunulan yeni güncellemeyle birlikte açılış ekranına ‘’Göçmenler tarafından gururla Amerika’da üretilmiştir’’ ifadesini ekleyen Periscope böylece göçmen ve mültecilere yönelik adil olmadığını düşündüğü yeni düzenlemeye karşı olduğunu ve göçmenlerin yanında olduğunu gösterdi.


2015 Yılında, Periscope yayın hayatına başlamadan önce onu satın alan Twitter da attığı tweetle benzer bir ifadeye yer vermiş ve ''her dinden göçmenler'' tarafından kurulduğunu ifade etmişti.

[twitter=https://twitter.com/Twitter/status/825513865794293761]
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3258 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
persicope, donald trump ve
2 etiket daha seyahat Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim