Anlık Bildirim

Death Stranding, Türkçe altyazı seçeneğiyle gelecek

Hideo Kojima'nın kasım ayında piyasaya sürülecek olan yeni oyunu Death Stranding, Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak. Oyunun çıkış tarihi ve 9 dakikalık fragmanı Çarşamba günü yayınlanmıştı.
PlayStation Türkiye, Death Stranding'in Türkçe altyazı seçeneğiyle yayınlanacağını duyurdu. Bu yılın en merakla beklenen oyunlarından birisi olan Death Stranding'in bildiğiniz gibi dün çıkış tarihi resmen açıklanmış ve 9 dakikalık oyun içi görüntüleri paylaşılmıştı. Kısa süre sonra PlayStation Türkiye de Türkiye'deki oyunseverlere müjdeyi verdi.


Hideo Kojima tarafından geliştirilen Death Stranding, 8 Kasım 2019'da çıkışını gerçekleştirecek. İlginç hikayesiyle dikkat çeken Death Stranding dün yayınlanan fragmanıyla oyunseverleri heyecanlandırmayı başarmıştı.


Death Stranding'de Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Margaret Qualley, Guillerme Del Toro gibi ünlü isimler rol alıyor. Oyunun Türkiye PS Store fiyatı şu anda 429 TL. Death Stranding ayrıca Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılışının ardından geliştirdiği ilk oyun olarak da dikkat çekiyor.

Tanıtım yazısı:

Efsanevi oyun yönetmeni Hideo Kojima'dan yepyeni ve çığır açacak bir PlayStation 4 tecrübesi.

Ölüm Kıyısı'yla tamamen değişime uğrayan bir dünyayla yüzleş. Geleceğimizin dağılmış parçalarını taşı ve parçalanmış dünyayı adım adım bir araya getirecek bir yolculuğa çık.

Başrollerde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ve Guillermo del Toro yer alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim