Anlık Bildirim

Death Stranding'in çıkış tarihi açıklandı: İşte 9 dakikalık fragman

Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding'in çıkış tarihi belli oldu. Oyunun ayrıca 9 dakikalık oyun içi görüntüleri paylaşıldı ve Türkiye fiyatı da açıkladı.
Hideo Kojima'nın merakla beklenen yeni oyunu Death Stranding'in çıkış tarihi resmen açıklandı. Kojima Productions tarafından yapılan açıklamaya göre Death Stranding, 8 Kasım 2019'da oyunseverlerle buluşacak. Oyunun ayrıca neredeyse 9 dakika uzunluğunda yeni bir fragmanı da yayınlandı.


Paylaşılan yeni görüntülerde Death Stranding yine kafa karıştırıcı hikayesiyle dikkat çekiyor. Dünya üzerindeki uygarlıkların tamamıyla çöktüğü, ülkelerin bölündüğü ve insanların birbirlerinden soyutlanmış bir şekilde yaşamaya alıştığı ilginç bir gelecekte geçiyor Death Stranding. Oyunda BT isimli şu an için henüz tam olarak anlam veremediğimiz, doğaüstü özelliklere sahip düşmanların olduğu görünüyor.

Death Stranding'deki baş kahramanımız olan Sam, bölünmüş ve bağlantıları kopmuş haldeki insanlığı BT tehditi karşısında yok olmaktan kurtarmaya çalışacak. Yayınlanan görüntülerde Sam'in zamanda yolculuk yapıp Birinci Dünya Savaşı'nda mücadele ettiği görülüyor. Tam da Kojima'dan beklendiği gibi yine epey karışık bir hikayeyle karşı karşıyayız gibi.


Death Stranding'de Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Margaret Qualley, Guillerme Del Toro gibi Hollywood'un ünlü isimleri rol alıyor. Death Stranding ayrıca Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılışının ardından geliştirdiği ilk oyun olarak da dikkat çekiyor.

Death Stranding'in PlayStation Store üzerindeki fiyatı 429 TL.

Tanıtım yazısı:

Efsanevi oyun yönetmeni Hideo Kojima'dan yepyeni ve çığır açacak bir PlayStation 4 tecrübesi.

Ölüm Kıyısı'yla tamamen değişime uğrayan bir dünyayla yüzleş. Geleceğimizin dağılmış parçalarını taşı ve parçalanmış dünyayı adım adım bir araya getirecek bir yolculuğa çık.

Başrollerde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ve Guillermo del Toro yer alıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8823 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
death stranding, hideo kojima ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim