Anlık Bildirim

Çin başbakanı Elon Musk’a kalıcı vatandaşlık teklif etti

Çin Başbakanı Li Keqiang, Amerikalı otomobil üreticisi Tesla'nın patronuna kalıcı vatandaşlık teklifi yaptı. Li ve Musk, Şangay'daki Gigafactory 3'ün temel atma töreninden sonra bir araya geldi.
Amerikan Politico gazetesi Çin Başbakanı Li Keqiang'ın Tesla CEO'su Elon Musk'a kalıcı Çin vatandaşlığı teklif ettiğini bildirdi. Çin hükümetinin web sitesinde Musk'ın Çin'i sevdiğini ve “buraya daha sık gelmek istediğini” söylediği yazıyor.
Gazetenin haberine göre, başbakan Li, Tesla'nın patronuna “Eğer Çin’i çok seviyorsanız, size bir Çin yeşil kartı çıkarabiliriz” dedi. Musk ve Li'nin, Tesla'nın ABD dışındaki ilk üretim üssü olan Şangay'daki Gigafactory 3'ün temel atma töreninden iki gün sonra buluştuğu belirtiliyor.

Yıl sonunda Çin'de Model 3 üretimi başlayacak

Musk sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı açıklamada Çin'deki ilk inşaatı bu yaz bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Tesla'nın patronu ayrıca 2019'un sonundan önce yeni fabrikada Model 3 üretimine başlamayı ve 2020'de yüksek hacimli üretime hazır hale gelmeyi planladıklarını ifade etti
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7274 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim