Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 sahiplerine kötü haber: Android Pie güncellemesi ertelendi

Galaxy Note 9 için resmi Android Pie güncellemesinin 15 Ocak tarihinde yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak Samsung takvimde bir değişiklik yaparak bu tarihi Şubat ayına erteledi.
Samsung Türkiye'nin Android güncellemeleri hakkında kullanıcıları bilgilendirmek için hazırlamış olduğu "Güncel miyiz?" (guncelmiyiz.com) web sitesine göre, Galaxy Note 9 için yayınlanması beklenen resmi Android 9 Pie güncellemesi 1 Şubat tarihine ertelendi.
Görünüşe bakılırsa Note 9 sahiplerinin en son Android sürümü ve One UI arayüzüne kavuşmak için biraz daha beklemeleri gerekecek. Kullanıcılar şu an cihazlarında Android Pie beta sürümünü kullanabiliyorlar ancak resmi güncelleme henüz yayınlanmadı.

15 Ocak'ta yayınlanacağı açıklanmıştı

Güncel miyiz? sayfasında ilk olarak Galaxy Note 9 için Android 9 Pie güncellemesinin 15 Ocak tarihinde yayınlanacağı belirtilmişti. Ancak şirket planlanan güncelleme tarihini 1 Şubat 2019 olarak değiştirdi. Söz konusu gecikmenin neden kaynaklandığı henüz bilinmezken, ertelemenin sadece Türkiye'de değil dünya genelindeki birçok ülkede yaşanacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19661 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim