Anlık Bildirim

Çift kameralı telefonlara yazılım tabanlı derinlik algılama desteği

Sayısı giderek artan çift kameralı telefonlar için yazılım tabanlı derinlik algılama teknolojisi geliştirildi. Lucid firması üreticilerin daha kolay entegrasyon sağlamasını amaçlıyor.

Akıllı telefon pazarında yakın gelecekte her iki telefondan birinde çift kamera olması bekleniyor. Üreticiler buna göre sensör ve yonga tasarımları yaparken yazılım tabanlı çözümler de ortaya çıkmaya başladı.

Yapay zekâ destekli

Yapay zekâ ve derinlik algılama teknolojileri ile son dönemin gözde ortaklarından birisi haline gelen Lucid, çift kameralı akıllı telefonlara yönelik olarak derinlik algılama yapabilen bir yazılım geliştirdiğini duyurdu.

3D Fusion adındaki teknoloji üretim aşamasında Android cihazlara entegre ediliyor ve sensörlerin özelliklerini analiz ederek en iyi derinlik algılama çözümünü üretiyor. Yapay zeka destekli olduğu için hem cihazda öğreniyor hem de bulutta diğer çözümlerin katkısını alarak gelişiyor. Böylece ilerleyen dönemde daha başarılı derinlik algılama yapılabiliyor.

Lucid telefon üreticilerini karmaşık donanım entegrasyonlarından kurtaracağını ifade ediyor. Özellikle bulanıklık efektlerinin trend olduğu bu dönemde 3D mobil görüntüleme alanında en iyi alternatiflerden birisi haline gelebilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim