Anlık Bildirim

Çentikli ekrana sahip Huawei P20 Lite'ın ilk görüntüsü yayınlandı

Asus ZenFone 5'in ardından iPhone X tasarımlı telefonların sayısı giderek artacak gibi görünüyor. Evan Blass çentikli ekrana sahip Huawei P20 Lite'ın ilk görüntüsünü paylaştı...
Güvenilir sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Blass, Huawei P20 Lite'ın görüntüsünü paylaştı. Asus ZenFone 5'e benzeyen telefon, iPhone X tasarımlı akıllı telefonlar arasındaki yerini almaya hazırlanıyor.
Yayınlanan görüntüye baktığımızda P20 Lite'ın 18:9 görüntü oranı, küçük bir iPhone X stili çentik, çift arka kamera ve arka panele yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısıyla geleceğini görüyoruz.
Hatırlarsanız Blass birkaç gün önce Huawei P20'nin görselini de paylaşmıştı. Sanal gezinme tuşlarının altına yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ile P20'nin P20 Lite'dan daha modern göründüğü söylenemez.

SHIRLEY markası hedef saptırmak için

Dikkat çeken bir diğer nokta ise telefonun alt ve arka kısmındaki “SHIRLEY” markası oldu. Huawei'nin muhtemel sızıntıları önlemek adına sahte isimler kullandığı belirtiliyor ancak bu kez pek işe yaradığı söylenemez.
Huawei, 27 Mart tarihinde Fransa'nın Paris şehrinde düzenlenecek bir etkinlikte Huawei P20, P20 Lite ve P20 Pro akıllı telefonlarını resmen tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5998 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim