Anlık Bildirim

Apple'ın kredi kartı birden fazla kullanıcıyı desteklemeyecek

Teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı kredi kartı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TechCrunch'ın raporuna göre bu kredi kartı birden fazla kullanıcıyı desteklemeyecek.
Apple bu yaz Goldman Sachs ile ortaklaşa sunduğu yeni bir kredi kartı olan Apple Card'ı kullanıma sunacak. Şirket 25 Mart etkinliğinde ve Apple web sitesinde bu kredi kartı ile ilgili çeşitli detaylar verdi ancak kullanıcıların kafasında bazı soru işaretleri mevcuttu. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise bu soru işaretlerini gideriyor.

Kart ücretsiz dağıtılacak

TechCrunch'dan Matthew Panzarino, Apple'ın sunduğu Apple Card hakkında yeni bilgiler paylaştı ve kartın nasıl çalışacağı ile ilgili yeni detaylar sundu. Her şeyden önce Apple'ın kredi kartı birden fazla kullanıcıyı desteklemeyecek. Yani tek bir hesabı iki kredi kartıyla kullanan kişiler, iki Apple kredi kartıyla tek bir hesabı ortak kullanamayacak. Çünkü açıklamalara göre Apple, her kullanıcıya bir kredi kartı verecek.
Buna ek olarak Apple'ın kredi kartları lazerle işlenmiş titanyumdan yapılmış olmasına rağmen ücretsiz olarak dağıtılacak. Herhangi bir kayıp veya değiştirme işleminde de yenisini almak için herhangi bir ceza ödenmeyecek. Ayrıca kartınızın çalınma durumunda ise uygulama içinde kartı dondurma seçeneği mevcut olacak. Son olarak bu fiziksel kartın temassız ödemeyi desteklemeyeceğini, bunun için iPhone'unuza ihtiyaç duyacağınızı da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim