Anlık Bildirim

Android uyumlu Voisi Recorder'ın beta testine katılın

Birçok farklı amaç için telefon görüşmelerini kayıt almak isteyenlere Android tarafından gelişmiş bir çözüm sunan Voisi Recorder, beta süreciyle sizlerin yardımını bekliyor.
Zaman zaman telefon konuşmalarını kayıt altına almak gerekebiliyor ancak bu noktada çok fazla uygulama çözümü bulunmuyor. Yeni Android uygulaması Voisi Recorder ise büyük vaadeler ile herkesi ücretsiz beta sürecine davet ediyor.
Yeşil ile beyaz rengin hakim olduğu oldukça sade bir arayüzü bulunan Voisi Recorder, temel olarak kişilerin yaptıkları telefon görüşmelerini kayıt altına almasına imkan tanıyor. Bu işlemi herhangi bir "root" gereksinimi olmadan yerine getirebilen uygulama, aynı zamanda sesli notlar alınması noktasında da görev yapıyor ve gelecek takvim etkinlikleri ile senkronize olarak görüşme sırasında otomatik olarak kayda girebiliyor.
Kayıt sırasında Android cihazların bildirim merkezi üzerinde konumlanan Voisi Recorder, yapılan kayıtları mesaj ya da e-posta yoluyla başkalarına gönderebiliyor ve rehberden hangi kişilerle yapılacak görüşmelerin kayıt altına alınacağını belirleyebiliyor. Uygulama, geliştirici tarafından belirtildiği kadarıyla yüksek ses kalitesi ortaya koyabiliyor.
Kablosuz Bluetooth ya da kablolu kulaklıklarla da kullanılabilen Voisi Recorder, ücretsiz olarak aşağıdan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim