Anlık Bildirim

Amazon’dan Spotify'ın rakibi olacak ücretsiz müzik hizmeti yakında gelebilir

Amazon, Alexa destekli akıllı hoparlörlerinde kullanılmak üzere ücretsiz bir müzik hizmetini yakın zamanda tanıtabilir. Kaynağa göre hizmet ücretsiz olacka ve reklamlar içerecek.
Spotify ile yakın zamanda çok daha direkt şekilde rekabete girmeyi planlayan Amazon, Billboard kaynaklarına göre Spotify gibi ücretsiz servis sunan ve reklamlar içeren bir müzik hizmeti için görüşmeler içerisinde. Limitli bir katalogdaki şarkıları çalmaya imkan sunacak servis, kullanıcıların herhangi bir ödeme ve abonelik yapmadan Echo hoparlörlerinde müzik dinleyebilmelerini sağlayacak.
Şimdilik ne kadar kısıtlı bir kütüphanede şarkıların sunulacağı bilinmese de iddiaya göre Amazon bazı şarkıcılara yayın başına ödeme yapmaya açık.
Bu iddialar hakkında Amazon herhangi bir yorum yapmadı fakat firmanın ücretsiz bir servis sunmak istemesi gayet olası. Şuan Prime paketi içinde yer alan Prime Music ve Music Unlimited servisleri, 2018 yılı verilerine göre 20 milyon aboneye sahip. Bu aboneler hizmeti kullanarak müzik dinliyorlar mı orası belirsiz çünkü kullanıcılar daha çok Amazon Prime hizmeti için bu paketi alıyor ve müzik servisi yanında bonus olarak geliyor. 
Ücretsiz bir servis büyük bir kütüphaneye sahip olmasa da ulaşabileceği kitle bakımından Amazon için çok daha mantıklı bir yol. Alexa içeren cihazların satışları ücretsiz bu hizmetle desteklenebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5973 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon prime, amazon müzik ve
3 etiket daha prime music Yazılım Diğer
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim