Anlık Bildirim

Adobe Photoshop ve Lightroom abonelik ücreti iki katına çıkarılıyor

Profesyonel yazılımların Creative Cloud aboneliği altında kullanıcılara sunan Adobe, bu paketlerde bir değişikliği test ediyor. Bu değişiklik depolamayı arttırarak fiyatı iki katına çıkarıyor.
Adobe açıklamasına göre henüz “test edilen” fiyat arttırma stratejisi, ilk olarak PetaPixel tarafından tespit edildi ve aylık ücreti 10 dolardan 20 dolara çıkarıyor. 
En ucuz Creative Cloud abonelik seçeneği olan Fotoğrafçılık paketi, içerisinde Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC ve 20GB bulut depolamasını barındırıyordu. Yeni paket ise bu üç uygulamayı 1TB bulut depolamasıyla birleştirerek fiyatı iki katına çıkarıyor.
Bu paket ülkemizde 53,12 TL’den sunuluyordu fakat yeni paket bu fiyatı ikiye katlayarak 106 TL’den listeleniyor. Bu artışla birlikte yeni paket, bir üst paket olan tek Creative Cloud uygulaması + 100GB depolama alanına kıyasla 1 dolar daha ucuz hale geliyor. 
Belirli bölgelerdeki kullanıcılar eski fiyatlara (ülkemizde de dahil) erişebiliyor fakat Adobe tarafından yapılan açıklamaya göre yeni plan hala test aşamasında. Eğer testlerden olumlu sonuçlar alınırsa yeni plan her yerde tek geçerli seçenek olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8246 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
adobe photoshop, adobe lightroom cc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim