Anlık Bildirim

AMD’nin
geçtiğimiz haftalarda düzenlenen CES 2019 fuarında tanıttığı kartı Radeon Vega VII’nin satışa sunulmasına oldukça az bir zaman kala kartın benchmark sonuçları sızdı. Görünüşe göre kart her ne kadar final sürüm sürücü altında çalışmasa da Lisa Su’nun tanıtımda paylaştığı seviyede.

RTX 2080 Ti'dan %30 yavaş 

3DMark’ın FireStrike ve TimeSpy testlerinde gün yüzüne çıkan Vega VII, RTX 2080 Ti’ın ortalama %30 gerisinde görünüyor. Buna karşın fiyat olarak arada %42’lik fark olduğu düşünülürse ortaya çıkan tablo beklenilen bir sonuç aslında.

RTX 2070'in önünde 

Vega VII’nin FireStrike ve FireStrike Ultra'da üstünlüğünü koruduğu RTX 2080-Vega VII kıyaslamasında 799$’lık Nvidia kartı, TimeSpy’da bir hayli önde. TimeSpy’da 8700 puan alan dünyanın ilk 7 nm GPU’lu oyuncu kartı buna rağmen RTX 2070’den hızlı konumda.
Tabi tekrardan altını çizmek gerekirse bu rakamlar karta dair gerekli optimizasyon işlemlerinin tamamlanmadığı bir sürücü altında gerçekleşmiş durumda. Bu da kartın çıkış sürücüsüyle ve özellikle de bunu takip eden bir kaç ay içerisinde dengelerin yeni modelden yana değişebileceği manasına geliyor. Son olarak kartın 7 Şubat'ta 699$'lık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacağını hatırlatarak sözlerimizi noktalayalım. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8066 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, rtx 2070 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim