Anlık Bildirim

2022 Genesis G90'ın lüks kabini ve etkileyici özellikleri ortaya çıktı

Gövde tasarımıyla olduğu kadar lüks yaşam alanıyla da konuşulacağa benzeyen 2022 Genesis G90, sahip olduğu özelliklerle de konforu üst seviyelere çıkarıyor. İşte detaylar:

2022 Genesis G90'ın lüks kabini ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay paylaşılan 2022 Genesi G90'ın dış tasarımına ilişkin görsellere bugün yenileri eklendi. Ayrıca lüks sedanın yenilenen iç mekanından da görüntüler geldi.

2022 Genesis G90 özellikleriyle neler sunuyor?

Selefine kıyasla daha modern ve lüks bir yaşam alanına sahip olan 2022 Genesis G90'ın iki kollu direksiyonunda bile kabinin genel temasıyla uyumlu süslemeler mevcut. Onun hemen arkasında ise 12.3'er inçlik ekranlardan oluşan bir panel bulunuyor. Merkezdeki multimedya ekranının altında dijital klima kontrolleri mevcut. 

Lüks sedanın kabininde yumuşak deri kullanımı ağırlıkta ve yer yer ahşap detaylara yer verilmiş. Genesis'in açıklamasına göre ahşap yüzeylerde kullanılan malzemeler, gazeteler de dahil olmak üzere günlük yaşamda atık kağıtların yeniden işlenmesiyle elde edilmiş. Bunun yanında, 23 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemi ve ayrı ayrı kontrol edilebilen, ambiyans aydınlatmasına sahip iki tane panoramik sunroof da özellikler arasında.

2022 Genesis G90'ın lüks kabini ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yeni G90, koku sistemi ile donatılan ilk Genesis modeli olma özelliği taşıyor. Sistem iki farklı kokuyu aynı anda barındırabiliyor ve kokunun türü ile yoğunluğu multimedya sistemi veya arka koltuktaki dokunmatik kontrolcü vasıtasıyla ayarlanabiliyor. Sırt kısmında 10, minder kısmında da 2 tane hava hücresi bulunan ön koltuklar da dört farklı masaj türü sunuyor.

Elbette G90'da en önemli konulardan biri arkadaki yolcuların konforu. Bu noktada sağ tarafta bulunan VIP koltuk dikkat çekiyor. Isıtma ve havalandırma özelliğine sahip koltukta ayarklarınızı uzatarak yolculuk etmeniz mümkün. Arka koltuklar ayrıca elektrikli olarak geriye yatırılabiliyor. İki koltuk arasındaki konsolda 8 inç dokunmatik ekran ve çeşitli düğmeler mevcut. Buradan koltuk, klima ve aydınlatma üniteleri gibi ayarlamalar yapılabiliyor.

Yaşam alanı bir kenara, 2022 Genesis G90'ın kaputu altında 3.5 litre V6 üniteye yer verilecek. Kore versiyonunda 380 beygir güç ve 530 Nm tork üretecek motor, 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilecek. Dört tekerlekten çekiş sistemi de özellikler arasında olacak. Sürüş konforu ise öndeki kameradan bilgi alan elektronik kontrollü süspansiyon ve sedanın yüksekliğini 25 mm'ye kadar artırabilen havalı süspansiyon sistemine emanet.

2022 Genesis G90'ın lüks kabini ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Arka akstan yönlendirme sisteminin de özellik listesinde olduğu 2022 Genesis G90'da üç farklı moda sahip ayarlanabilir fren sistemi mevcut. Sürücü yaklaştığında ortaya çıkan kapı kolları, tek tuşla tüm kapıları otomatik kapatan EasyClose sistemi, fren pedalına basıldığında otomatik kapanacak şekilde ayarlanabilen sürücü kapısı ve akıllı telefonun anahtar olarak kullanılmasını sağlayan Digital Key 2 sistemi de özellikler arasında.

Son olarak, sürücünün aracı çalıştırabilmek için parmak izi kimlik doğrulama sistemini kullanması gerekiyor. Bu sayede hem güvenlik sağlanıyor hem de farklı sürücülerin önceden yüklenmiş kişisel tercihleri parmak izine göre otomatik ayarlanıyor.

2022 Genesis G90, önümüzdeki yıl satışa sunulmuş olacak. Lüks sedanın iç ve dış tasarımına aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7759 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, genesis ve
2 etiket daha g90 sedan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim