Anlık Bildirim

120 mm AIO soğutuculu RX 6900 XTX görüntülendi

Kullanıcılar raflarda yeterli sayıda RX 6000 serisi kart bulamazken yeni kartlar gündeme gelmeye devam ediyor. Son model sıvı soğutmayla serinletilen RX 6900 XTX oldu.

120 mm AIO soğutuculu RX 6900 XTX görüntülendi Tam Boyutta Gör

Çinli sosyal medya platformunda görselleri paylaşılan sıvı soğutmalı üst seviye AMD ekran kartı adlandırmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

 

Sıvı soğutmayla serinletilen RX 6900 XTX akıllara AMD’nin daha önce sunduğu RX Vega 64 Liquid Edition ve Radeon R9 Fury X modellerini akıllara getirdi.

Sıvı soğutmalı RX 6900 XTX

Bununla birlikte firmanın henüz geçtiğimiz haftalarda daha iyi zara sahip Navi 21 XTXH’ı iş ortaklarına göndermeye başlaması AMD’nin yüksek frekanslarda görev yapan sıvı soğutmalı bir model planlayıp daha sonra vazgeçmiş olabileceğini düşündürüyor.

 

ASRock RX 6900 XT OC Formula, Sapphire RX 6900 XT Toxic Extreme ve PowerColor RX 6900 XT Liquid Devil Ultimate bunlardan bazıları.

120 mm AIO soğutuculu RX 6900 XTX görüntülendi Tam Boyutta Gör

AMD’nin aşırı derecede kısıtlı stok nedeniyle kendi sıvı soğutmalı modelini geliştirme fikrinden vazgemiş olabileceği bu açıdan mantıklı gelse de RX 6900 XTX önümüzdeki dönemde raflarda yerini alacak bir seçenek de olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim