Anlık Bildirim

1.000 Mbps hızındaki TurkNet GigaFiber internet ilk 6 ay 179,90 TL

1.000 Mbps'ye varan download ve upload hızları sunan TurkNet GigaFiber internet, yeni müşteriler için ilk 6 ay ayda 179,90 TL'ye sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak için taahhüt gerekmiyor.
1.000 Mbps hızındaki TurkNet GigaFiber internet ilk 6 ay 179,90 T Tam Boyutta Gör
TurkNet, GigaFırsat kampanyasını duyurdu! TurkNet GigaFiber, sınırlı bir süre için yeni abonelerine özel ilk 6 ay boyunca ayda 249,90 TL yerine 179,90 TL. 

GigaFırsat niteliğindeki bu avantajlı fiyatlardan yararlanmak için TurkNet GigaFiber altyapısının bulunduğu bir adreste oturmanız yeterli. TurkNet GigaFiber altyapısı şu an için İstanbul, Anlara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’da bulunuyor.

Adresinde TurkNet GigaFiber altyapısı bulunan şanslı kullanıcılar ayda 179,90 TL’ye 1.000 Mbps’ye varan download ve upload hızına sahip olabilecek. Kotasız, limitsiz ve taahütsüz olarak fırsattan yararlanabilirsiniz.

Mevcut müşterilere de kampanya yapılacak

Mevcut TurkNet GigaFiber aboneleri için müjdeli haberi şimdiden verelim. Yakın zamanda mevcut TurkNet GigaFiber müşterileri de bu kampanyadan yararlanabilecek. Detaylar için TurkNet'i takip etmeye devam edin.

Adresinizde TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için GigaFiber Altyapı Sorgulama aracını kullanabilirsiniz. TurkNet GigaFiber altyapısı yoksa da GigaFiber İstiyorum sayfasından talep bırakarak TurkNet GigaFiber'in size gelmesi için süreci hızlandırmaya katkı sunabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8371 kez okundu.
22 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, turknet ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim