Anlık Bildirim

Vodafone, Voleybol Sultanlar Ligi için İstanbul'da 5G şebekesi sunacak

Vodafone, İstanbul'da oynanacak Voleybol Sultanlar Ligi Play-Off 1-4 etabı maçları için 5G hizmeti sunacağını duyurdu. Şahin Gözü sistemi için Vodafone 5G şebekesi kullanılacak.
Vodafone, Voleybol Sultanlar Ligi için 5G hizmeti sunacak Tam Boyutta Gör
Vodafone, kadın voleyboluna desteğini sürdürüyor. Daha önce Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru anlaşmalarına imza atan Vodafone şimdi de voleybola teknoloji desteği sunuyor.

İstanbul’da İstanbul’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu ve Vakıfbank Spor Sarayı oynanacak Voleybol Sultanlar Ligi Play-Off 1-4 etabı maçlarında Şahin Gözü sistemi için Vodafone 5G hizmeti sunacak. 

Vodafone, Voleybol Sultanlar Ligi için 5G hizmeti sunacak Tam Boyutta Gör
Nisan ayında İstanbul’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu ve Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanacak maçlarda 5G teknolojisi kullanılacak. Vodafone, 5G için BTK izinlerini tamamladı. Fenerbahçe Opet, Vakıfbank, Eczacıbaşı Dynavit ve Türk Hava Yolları’nın maçlarında uygulanacak.

Şahin Gözü teknolojisinin sunduğu istatistik ve veriler arasında; kullanılan servisin düşeceği yeri anlık olarak gösterme, sahada oyuncuların mücadele ettiği alanların ağırlıkları, servis hızı, spike (smaç) hızı ve yüksekliği, en hızlı smaç, ralli süresi, savunma ve atak bölgeleri gibi maç için önemli belirteçler yer alıyor. Teknoloji, Görüntülü Değerlendirme Sistemi’ni sıfıra yakın gecikmeyle daha ileriye taşımayı ve çok kısa sürelerde hakem kararlarına yardımcı olmayı mümkün kılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim