Anlık Bildirim

Vodafone Her Şey Yanımda'da Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim

Vodafone'un e-ticaret pazaryeri Her Şey Yanımda'da "Faturama Yansıt" seçeneği ile ödeme yapan müşterilere yüzde 25 indirim yapılıyor. Kampanya 12 Mayıs'a kadar devam edecek.
Vodafone Her Şey Yanımda'da Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim Tam Boyutta Gör
Vodafone’un mobil ödeme çözümü Vodafone Pay, Anneler Günü’ne özel kampanya başlattı. Vodafone’un e-ticaret pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden yapılacak alışverişlerde Vodafone Pay’in “Faturama Yansıt” seçeneğini kullanan müşteriler yüzde 25 indirim kazanıyor.

Faturama Yansıt ile ödeme yapan kullanıcılara yüzde 25 indirim kampanyası 12 Mayıs’a kadar devam edecek. Kazanılan tutarlar aynı gün içerisinde faturaya yansıtılacak. Bir müşteri en fazla 200 TL indirim kazanabiliyor.

Vodafone Her Şey Yanımda’da cep telefonları, elektornik ürünler, kozmetik ve kişisel bakım ürünler, moda, ev, hobi, spor, oto aksesuar gibi çeşitli kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün bulunuyor. Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamaya göre Her Şey Yanımda bugüne kadar yaklaşık 100 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformda 2 milyon müşteri alışveriş yaptı. Platformda 1.000’den fazla satıcı faaliyet gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim