Anlık Bildirim

ASRock Z690 serisi anakartlar görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde Alder Lake-S serisine ait i9-12900K ile yapılan testlerde ortaya çıkan Asrock Z690 serisi anakartlar, ilk kez görsel olarak kullanıcılara sunuldu.

ASRock Z690 anakartlar görüntülendi Tam Boyutta Gör

Yaklaşan çıkış tarihiyle birlikte, ASRock Z690 anakartlarının fotoğrafları ortaya çıkmaya başladı. Ne yazık ki teknik özelliklere ait herhangi bir bilgi bulunmuyor, bu yüzden her bir anakartın kaç faza sahip olduğunu, hangi anakartın DDR5 bellek teknolojisini desteklediğini veya hangi yuvaların PCIe Gen5 uyumlu olduğunu söyleyemiyoruz.

ASRock Z690 anakartlar görüntülendi Tam Boyutta Gör

 

Z690 Taichi, Extreme ve Steel Legend serideki üst seviye kartları temsil ediyor. Şirket ayrıca tüm anakartı kaplayacak şekilde sıvı soğutma bloğu içeren Aqua(Monoblock) serisi üzerinde de çalışıyor. Fatal1ty serisinin ayrılmasından sonra ASRock firması, Phantom Gaming serisine odaklandı fakat her yeni nesilde güç kaybeden PG serisinde niçin bu yola gidildiği ise merak konusu. 

H670/B660 ve H610 çipsete sahip kartlar hakkında herhangi bir bilgi olmamasından dolayı bu kartların, Z690 serisi ile birlikte piyasaya sürülmeyeceğini söylemek yanlış olmaz.

ASRock Z690 anakartlar görüntülendi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim