Anlık Bildirim

Apple devrim yapıyor: iOS uygulamaları web sitelerinden indirilebilecek

Avrupa Birliği sınırları içerisinde belirli şartları karşılayan geliştiriciler, kendilerine ait web sitesinde yine kendilerine ait iOS uygulamalarını indirmeye sunabilecek. 
Apple Tam Boyutta Gör
Avrupa Birliği sınırları içerisinde üçüncü taraf uygulama mağazası, App Store harici uygulama yükleme ve üçüncü taraf ödeme sistemlerine izin verme şeklinde üç önemli hamle yapan Apple ilginç bir güncelleme daha yaptı.

Web sitelerinde iOS uygulamaları

Apple’ın duyurduğu yeni gelişme, AB sınırları içerisindeki iOS geliştiricilerinin kendi web sitelerinde uygulamalarını yerleştirebilmelerini sağlıyor. En az 2 yıllık App Store geliştiricisi olan ve bir önceki yıl toplamda 1 milyondan fazla indirme alanlar bu programa katılabilecek.

Bu sayede geliştiriciler hem uygulama mağazasında hem de kendi sitelerinde uygulamalarını sunabilecekler. Bu uygulamalar sistem fonksiyonelliğine, kullanıcı verisi yedeklemeye ve geri yüklemeye erişim sağlayabiliyor. Apple önümüzdeki haftalarda başvuru modülünü hayata geçirecek.

Diğer taraftan App Store içerisinde sadece geliştiricinin uygulama ve oyunlarının olduğu yeni bir kategori açıyor. Bu kategoride pek çok geliştiricinin yapımı bulunabilecek. Son olarak geliştiriciler kendi ödeme yöntemleri için Apple’ın şablon yönlendirme tasarımı yerine kendi tasarımlarını kullanabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim