Anlık Bildirim

Retro oyun severlere: iPhone için Game Boy emülatörü yayınlandı

Apple, iOS 17.4 ile oyun emülatörlerinin App Store'da yayınlanması kararını almıştı. iPhone için Game Boy emülatörü ücretsiz olarak App Store'da yayınlandı.     
game boy emülatör iphone app store indir Tam Boyutta Gör
iOS 17.4 güncellemesi AB’deki kullanıcılar için büyük değişiklikler getirirken, dünya genelinde tüm iPhone kullanıcılarını ilgilendiren değişiklikler de getirdi. Bunlardan birisi; oyun emülatörlerinin artık App Store’da engellenmeyecek olması. Bu politika değişikliğinin ardından ilk emülatör uygulamaları mağazada görünmeye başladı. iGBA: GBA & GBC Retro Emulator, retro oyun konsol emülatörü olarak App Store’a çıkış yaptı.

iGBA, iPhone ve iPad için ücretsiz Game Boy oyun emülatörü ve cihaza indirilen ROM’ları gerçekten yükleyip oynatabiliyor. Tam özellikli bir emülatör; Game Boy Advance veya Game Boy Color ROM’larını internetten indirip ardından iGBA’da açarak oynamaya başlayabiliyorsunuz. Kayıt durumu, sanal kontrollerin özelleştirilmesi, titreşimli geri bildirim ayarları, AirPlay ile harici ekrana yansıtma, hepsi mevcut.

Geliştiricilere göre iGBA, optimizasyonuyla diğer emülatörlerden ayrılıyor; tüm iOS cihazlarda her zaman sorusuz bir şekilde çalışacak ve hatasız performans sağlayacak şekilde tasarlanmış. Retro oyun tutkunları için en iyi emülatör olarak öne çıkarılan iGBA’yı App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

iGBA: GBA & GBC Retro Emulator iGBA: GBA & GBC Retro Emulator iGBA: GBA & GBC Retro Emulator iGBA: GBA & GBC Retro Emulator Developer Tools Ücretsiz 12 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5096 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
app store, emülatör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim