Anlık Bildirim

Zoom geniş çaplı etkinlikleri yayın araçları ile buluşturuyor

Zoom uygulamasını temel alarak kitle yayın araçları geliştiren Liminal girişimi nihayet firma tarafından fark edildi. Liminal ve kurucuları Zoom bünyesine katılırken

Liminal

Zaman zaman platformlara yardımcı modlar veya araçlar geliştirenler bir süre sonra bu platformlar tarafından satın alınabiliyor. Bir süredir Zoom platformu için yayın araçları geliştiren Liminal de bunlardan birisi. 

Zoom ve Liminal birleşmesi

Liminal girişimi Zoom temelinde hazırladığı yayın araçları ile tanınıyor. ZoomOSC aracı Açık Ses Kontrolü – OSC protokolünü kullanarak Zoom uygulamasını üçüncü taraf yazılım ve donanım kontrolcüleri ile entegre etmenizi sağlıyor. 

ZoomISO ise her katılımcının video akışını profesyonel düzenleme araçlarına aktarabilmesini sağlıyor. Bunlardan 5 tanesi HD kalitesinde olabiliyor. Bu iki araç profesyonel yayın oluşturmak isteyen sanal etkinlikler, sinemalar, stüdyolar gibi unsurlara kolaylık sağlıyor. 

Liminal girişimi kurucuları ile birlikte Zoom çatısı altına giriyor. Liminal’in araçları kullanımda kalmaya devam edecek ve Zoom yakın dönemde bu araçları daha işlevsel hale getirerek geniş çaplı etkinlikler için de sunacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim