Anlık Bildirim

Zoom'un Türkiye'deki kullanıcı verileri ortaya çıktı

Dijital video konferans uygulaması Zoom, Türkiye'deki ücretli ve ücretsiz kullanıcı sayısındaki değişimi açıkladı. Koronavirüsün etkisiyle Zoom'un kullanıcı sayısı ciddi oranda arttı.

Zoom'un Türkiye'deki kullanıcı verileri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Dijital video konferans uygulaması Zoom, koronavirüs nedeniyle yıldızı parlayan şirketlerin başında geliyor. Zoom uygulaması ülkemizde iş ve eğitim amacıyla yoğun bir şekilde kullanılıyor. Zaman zaman adı güvenlik açıklarıyla gündeme gelse de kullanılmaya devam ediliyor. Zoom Türkiye’deki kullanım verilerini ve büyüme rakamlarını açıkladı.

Zoom’un Türkiye’de ücretsiz kullanıcı sayısı Nisan 2020’de Ocak 2020’ye göre 139 kat arttı. Türkiye’deki ücretli Zoom müşteri sayısı ise 10 kat arttı.

Zoom’un yurt dışındaki kullanım verilerine baktığımızda Aralık 2019’da günlük ortalama 10 milyon toplantı katılımcısı bulunurken, Nisan 2020’de 300 milyon günlük toplantı katılımcısına ulaştı. Nisan 2020’deki kullanım oranları baz alındığında platformun toplam toplantı süresi yıllık 2 trilyon dakikayı geçti. 100 binden fazla K-12 seviyesinde okul, online eğitim ve iletişim ihtiyaçları için Zoom’u kullanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6541 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zoom, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim