Anlık Bildirim

Zenith Chronomaster Revival Shadow modelini duyurdu

Zenith, El Primero'ya ve yeni üretilen modellerine oranla oldukça ''modern'' bir çizgi yakalayan ve oldukça ilgi uyandıran yeni modeli Chronomaster Revival Shadow'u tanıttı.

Zenith Chronomaster Revival Shadow modelini duyurdu Tam Boyutta Gör

 

Dünyaca ünlü saat firması Zenith 2019 yılında El Primero adlı modelinin 50. yılını kutlamış ve El Primero'nun 50. yılında da sınırlı sayıda üretilen A3818 ve A384 adlı modelleriyle koleksiyonerlere göz kırpmıştı.

 

Zenith, şimdi ise El Primero'ya ve yeni üretilen modellerine oranla oldukça ''modern'' bir çizgi yakalayan ve oldukça ilgi uyandıran yeni modeli Chronomaster Revival Shadow'u tanıttı.

Chronomaster Revival Shadow

Zenith Chronomaster Revival Shadow modelini duyurdu Tam Boyutta Gör

Yeni Chronomaster Revival Shadow modeli ile modern bir çizgi yakalanmış. Yine önce üretilen modeller gibi 37mm kalınlıkta ancak bu sefer titanyum kaplama kasa ile alıcılara sunulan yeni model koyu rengine rağmen oldukça okunabilir olarak tasarlanmış.

Super-LumiNova® adı verilen ve gündüz ışığı emip ışığın olmadığı ortamlarda emdiği ışığı açık yeşil olarak yansıtan kaplamayla akrep, yelkovan ve saniye ucu okunabilirliği büyük oranda artırmış.

Son olarak saaatte güç rezervi 50 saaati bulan saatte 36.000 titreşim sağlayan balans bulunduran El Primero 4061 mekanizma tercih edilmiş. Ayrıca kronografın da saniyenin 10'da 1'ini ölçme kabiliyetinde olduğunu söyleyelim.

Hem El Primero'dan hem de yeni üretilen modellerden çok daha dikkat çekici ve gösterişli olan modelin satış fiyatı 8,400 CHF olarak belirlendi. Saatin videosuna aşağıdaki linkten, fotoğraflara ise galeriden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim