Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi dizisinin Galadriel'i belli oldu

Galadriel'in gençliğini Morfydd Clark canlandıracak. Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2021'de seyircilerle buluşmasını bekliyoruz.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin Galadriel'i belli oldu Tam Boyutta Gör

Amazon'un heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinde hazırlıklar son sürat devam ediyor. Variety tarafından bugün yapılan habere göre dizide Galadriel'in gençliğini canlandıracak aktör de belli oldu. Prime Video, genç oyuncu Morfydd Clark ile kesin anlaşmaya varmış.

Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde Galadriel karakterine ünlü aktör Cate Blanchett hayat vermişti. Morfydd Clark şimdi bayrağı Blanchett'tan devralacak. Genç oyuncuyu son olarak bu yılın popüler dizilerinden olan His Dark Materials'da izlemiştik.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor. Amazon şu anda dizinin oyuncu kadrosunu belirlemekle meşgul. Kadro tamamlandıktan sonra çekimler Yeni Zelanda’da start verecek. Okyanusya ülkesi Yeni Zelanda daha önce Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerine de ev sahipliği yapmıştı.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin Galadriel'i belli oldu Tam Boyutta Gör

Tam 1 milyar dolarlık bütçeyle hazırlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi, Game of Thrones'u da geride bırakarak tarihin gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olacak. Dizinin ilk sezonunun toplamda 20 bölümden oluşması bekleniyor. Son dönemlerde bildiğiniz gibi 10-13 bölümlük dizi sezonlarına iyice alışmıştık. Amazon şimdi Yüzüklerin Efendisi'yle farklı bir işe imza atacak.

Amazon ayrıca henüz ilk sezon yayınlanmadan dizinin ikinci sezonu için de onayı vermişti. Orta Dünya hayranlarının ikinci sezon için uzun süre beklemesi gerekmeyecek gibi görünüyor. 

Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2021'de yayınlanmasını bekliyoruz. Amazon, dizinin İkinci Çağ'da geçeceğini doğrulamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim