Anlık Bildirim

Yuvarlak ekranlı Xiaomi Mi Watch Pro yolda

Xiaomi dün Apple Watch görünümlü yeni bir akıllı saat tanıtmıştı. Çinli şirketin şimdi de Mi Watch Pro adlı daha gelişmiş bir model çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor.

Yuvarlak ekranlı Xiaomi Mi Watch Pro yolda Tam Boyutta Gör

Xiaomi dün düzenlediği etkinlikte Mi Watch adlı bir akıllı saat tanıtmıştı. Lansmanın üzerinden daha 24 saat geçmişken Çinli şirketin daha gelişmiş bir model çıkarmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Mobil sektöre yönelik istihbaratları ile tanıdığımız Mukul Sharma'ya göre Xiaomi şu an Mi Watch Pro olarak anılan bir akıllı saat üzerinde çalışıyor. Ancak ne yazık ki cihazla ilgili detaylar son derece az.

Yuvarlak ekranlı Xiaomi Mi Watch Pro yolda Tam Boyutta Gör

Bu yıl çıkma ihtimali düşük

Sadece akıllı saatin yuvarlak ekranlı bir kasa ile geleceğini biliyoruz. Dün resmiyet kazanan Mi Watch kare tasarımla karşımıza çıkmıştı. Ancak teknik özelliklerinin benzer olacağını söyleyebiliriz.

Mi Watch Pro'nun Wear OS tabanlı MIUI For Watch arayüzü, Snapdragon Wear 3100 işlemci, AMOLED ekran, suya dayanıklılık, kalp atış hızı sensörü gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. Akıllı saatin bu yıl piyasaya sürülme ihtimali düşük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim