Anlık Bildirim

Yüksek tazeleme hızlarına ulaşabilen Gigabyte Aorus taktik monitörleri duyuruldu

Gigabyte Aorus FI27Q taktik oyuncu monitör serisi FPS oyuncuları için daha iyi nişan alma imkanı yanında aktif gürültü engelleme teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Yüksek tazeleme hızlarına ulaşabilen Gigabyte Aorus taktik monitörleri duyuruldu

FPS oyuncuları için daha keskin görüntüler ve bir takım yardımcı unsurlar sunan monitörler artık taktik ekran olarak adlandırılmaya başlandı. Gigabyte bu konsepte iki yeni taktik monitör ekledi.

Gigabyte Aorus FI27Q özellikleri ve fiyatı

Gigabyte Aorus FI27Q serisi 27 inçlik IPS LCD ekranında 2560×1440 piksel çözünürlük ve 8-bit renk desteği sunuyor. Ekranda 350 nit parlaklık değeri, 1000:1 kontrast oranı, 178/178 bakış oranı ve 1ms optimize edilmiş tepki süresi yer alıyor.

AMD FreeSync Premium ve Nvidia G-Sync teknolojileri ile tazeleme oranı 48-165Hz arasında dinamik olarak değişiyor. Diğer bir dikkat çekici özellik ise aktif gürültü engelleme sunması. Kulaklık takıldığı zaman özellik devreye giriyor. Arka kısımda Aorus markasından alışık olduğumuz RGB aydınlatma yer alıyor. 

FPS oyuncularına yönelik olarak ise hareket esnasında bulanıklığı giderme, siyah bölümlerde dengeyi sağlama, saç hareketlerini netleştirme yanında fonksiyonel bir kontrol paneli sunuluyor.

Aorus FI27Q monitör modeli 549$ fiyat etiketine sahip. Daha gelişmiş aktif gürültü engelleme ve Display Port 1.4 artısı olan Aorus FI27Q-P monitör modeli için ise henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim