Anlık Bildirim

YouTube'da beğenip abone olmayı artık unutmayacaksınız

Dünyanın en popüler video yayın platformu YouTube artık videolarda "Beğen ve Abone ol" ifadeleri söylendiğinde butonları daha görünür hale getirecek bir özelliği getireceğini açıkladı.

YouTube'da beğenip abone olmayı artık unutmayacaksınız Tam Boyutta Gör

Google'ın sahip olduğu video yayın platformu YouTube, içerik oluşturucuların beğeni ve abone sayılarını arttırmak için yeni bir özellik getirecek. Bu özellik sayesinde "beğen" ve "abone ol" kelimeleri içerik oluşturucuları tarafından söylediğinde, bu düğmelerin üzerine görsel işaretler eklemeye başlayacak.

Böylelikle izleyicilerin abone olmaları ve beğeni atmaları teşvik edilecek. Bu sayede de içerik oluşturucuların işleri daha kolay hale gelecek. Ancak, bu yeni özelliğin kötüye kullanılmasını önlemek için bazı kısıtlamalar getirildi. Her iki animasyon da yalnızca üç kez tetiklenebilecek ve üç dakikalık bir pencerede birden fazla görünmeyecek.

YouTube başka yeni özellikler de getirecek

YouTube ayrıca bir dizi diğer güncellemeyi duyurdu. Bunlar arasında mobil cihazlarda ses seviyelerini dengelemeyi amaçlayan "sabit ses seviyesi" özelliği, videoları hızlandırmak için dokunma yeteneği, yanlışlıkla dokunmanın sizi videodan çıkarmasını önlemek için ekran kilitleme özelliği, hesap sayfasını "Kütüphane" sekmesi ile birleştirme ve şarkı aramayı sesli komutla gerçekleştirmeye olanak tanıyan özellikler bulunuyor. Bu güncellemeler ile kullanıcı deneyiminin daha iyi hale gelmesi amaçlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim