Anlık Bildirim

YouTube Android uygulaması, yorumları açıklamanın altına taşımayı test ediyor

YouTube Android uygulamasında şimdiye kadar birçok kullanıcı için sinir bozucu bir durum olarak nitelendiren yorumlara önerilen videoların ardından yer verilmesi, yeni sürümde değişecek gibi görünüyor

YouTube Android uygulaması, yorumları açıklamanın altına taşımayı test ediyor Tam Boyutta Gör

Son birkaç aydır YouTube Android uygulaması üzerinde birçok arayüz testi yürüten Google, şimdi de videoların altında yorumları görmeyi daha kolay hâle getiriyor. Yeni sürümde, yorumlar açıklamanın hemen altına taşınmış durumda ve önerilen videolar ise daha aşağıya alınmış hâlde.

Şimdiye kadar mobil uygulamada yorumlara ulaşmak için tüm önerilen videoları aşağı kaydırarak geçmek gereken uygulamada artık böyle bir ihtiyaç bulunmuyor. Yeni arayüz, versiyon 15.14.33 YouTube Android uygulamasında görünüyor. Yorumlar, açıklamanın altında bir kutucukta yer alıyor ve buraya dokunmak, kutucuğun genişlemesine sebep oluyor.

Twitter üzerinde çok sayıda kullanıcı yeni arayüz özelliğini kendi cihazında da bulabildiğini söylese de özellik şimdilik herkesin kullanımına sunulmuş değil. Bu sebeple Google’ın özelliği henüz test ettiği düşünülüyor. Firmadan bu duruma yönelik bir açıklama gelirse haber de buna uygun olacak şekilde güncellenecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3810 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube android, youtube uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim