Anlık Bildirim

YouTube ana sayfa tasarımını yeniledi

Dünyanın bir numaralı video platformu Youtube ana sayfa tasarımını yeniledi. Daha büyük resimler ve ek açıklamaların yer aldığı tasarımın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Youtube kullanıcı deneyimini bir adım daha ileri götürmek için sık sık masaüstü ve mobil tasarımında yenilikler yapıyor. Şirketin şimdi yaptığı güncellemeler ise platformun masaüstü kullanıcılarını ilgilendiriyor.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor

Youtube, yeni ana sayfa tasarımıyla birlikte kullanıcılara aradıkları videoyu bulma net bilgiler sunmayı amaçlamış. Bu bağlamda da ilk olarak yüksek çözünürlükte, büyük önizleme resimleri ve daha uzun başlıkların kullanıldığı göze çarpıyor. Ayrıca yanyana dizilen 5 videonun da 4'e indirilerek daha ferah bir tasarıma geçiş yapıldığını söyleyebiliriz.

Ayrıca favori Youtuber'larınızı daha kolay farketmeniz için videoların altına kanal simgelerinin de eklendiği belirtilmiş. Masaüstü sürümde ayrıca videoları sıraya koyma özelliği de artık mevcut. Böylece izlemekte olduğunuz videoları kesintiye uğramadan arka arkaya izleyebileceksiniz. Ayrıca görmek istemediğiniz kanalları, videonun yanındaki üç noktaya tıklayıp "kanalı önerme" seçeneğiyle saf dışı bırakabilirsiniz. Tüm değişikliklerin kullanıcılara yansıması ise biraz zaman alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim