Anlık Bildirim

Youtube, 2020 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili politik reklamları yayınlayacağını açıkladı

Popüler video platformu Youtube, 2020 yılının Kasım ayında yapılacak olan ABD başkanlık seçimleri için verilecek politik reklamların yayınlanmasına izin vereceğini duyurdu.

Youtube, 2020 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili politik reklamları yayınlayacağını açıkladı Tam Boyutta Gör

ABD'nin son zamanlardaki en önde gelen gündemlerinden birisi de 2020 yılında yapılacak olan başkanlık seçimleri diyebiliriz. Adayların bir numaralı propaganda araçları ise internet reklamları olacak. Buna paralel olarak popüler video platformu Youtube da, yaptığı bir açıklama ile politik reklamları yayınlayacağını açıkladı.

Bu işten Google kârlı çıkacak

Şirketin açıklamasında Ohio ve Güney Carolina gibi erken oylamanın yapılacağı eyaletler de dahil olmak üzere, politikacıların platformda reklam satın alabilmelerine izin verecek. Wall Street Journal'ın raporunda ise Youtube'un sadece bu reklam modelinde kullanılmak üzere bir araç sunacağı ve 15 Kasım tarihinden itibaren de politik reklamları almaya başlayacağı belirtiliyor.

Youtube, 2020 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili politik reklamları yayınlayacağını açıkladı Tam Boyutta Gör

YouTube’un sahibi Google'ın, Başkan Donald Trump ve Demokrat Parti adaylarının verecekleri reklamlardan milyarlarca dolar gelir elde etmesi bekleniyor. Özellikle platformda yer alan en iyi reklam noktalarına erişebilmek, politikacılar arasında bir yarışa neden olacak ve bundan en kârlı çıkacak taraf ise Google diyebiliriz. Şirket kısa süre önce Youtube'un TV uygulamasını kullanan kişiler için de yeni bir reklam modelini tanıtmıştı. Bu modelin de tercihler arasında ilk sırada olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim