Anlık Bildirim

2020'nin en çok kazanan aktörleri açıklandı: İşte çılgın rakamlar

Listenin ilk sırasında önemli bir farkla Dwayne 'The Rock' Johnson var. İlk 10 listesinde herhangi bir kadın aktörün yer almıyor olması da dikkat çekiyor.

2020'nin en çok kazanan aktörleri açıklandı: İşte çılgın rakamlar Tam Boyutta Gör

Ünlü oyuncu Dwayne Johnson, üst üste ikinci yıl sinemanın en çok kazanan aktörü olmayı başardı. Önemli bir farkla ilk sıraya yerleşen The Rock, Haziran 2019 ve Haziran 2020 tarihleri arasında oynadığı filmlerden tam 87,5 milyon dolarlık ödeme aldı. Bu paranın 23,5 milyon dolarının Netflix'in The Red Notice filminden geldiği belirtildi. 

Netflix aktörlere para dağıtıyor

Listenin ikinci sırasındaki Ryan Reynolds ise Netflix'in yükselişinden en iyi faydalanan aktörlerden olmuş. Red Notice filminde Dwayne Johnson'a eşlik eden Reynolds'ın bu filmden tam 20 milyon dolar ödeme aldığı belirtiliyor. Reynolds'ın ayrıca Six Underground filminden de 20 milyon dolar kazandığı ve şu anda yapımı devam eden üçüncü bir Netflix filmi için de yine benzer bir ödeme alacağı açıklandı.

Listenin üçüncü sırasındaki Mark Wahlberg de yine Netflix favorilerinden. Wahlberg'in 58 milyon dolarlık kazancındaki en büyük pay, geçtiğimiz Mart ayında Netflix'te yayınlanan Spenser Confidential filminden gelmiş. Wahlberg ayrıca HBO için hazırlanan Mcmillions ve Wahl Street belgesellerinden de önemli ödemeler almış.

Bu senenin ilk 10 listesinde herhangi bir kadın aktörün yer almaması dikkat çekiyor. Buna karşın Bollywood'un ünlü ismi Akshay Kumar yine listedeki yerini korumayı başarmış. Efsane isimlerden olan Jackie Chan ise sıralamada biraz gerilemiş olsa da yine düzenli olarak listeye adını yazdırmayı başarıyor.

Marvel Sinematik Evreni son bir yılda küçük bir araya girdiği için listede herhangi bir Marvel aktörü göremiyoruz. Önceki yıllarda Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson gibi aktörler listede mutlaka yer alırdı.

  1. Dwayne Johnson – $87.5 milyon
  2. Ryan Reynolds – $71.5 milyon
  3. Mark Wahlberg – $58 milyon
  4. Ben Affleck – $55 milyon
  5. Vin Diesel – $54 milyon
  6. Akshay Kumar – $48.5 milyon
  7. Lin-Manuel Miranda – $45.5 milyon
  8. Will Smith – $44.5 milyon
  9. Adam Sandler – $41 milyon
  10. Jackie Chan – $40 milyon
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim