Anlık Bildirim

Orijinal Quake oyunu çok kısa süreliğine ücretsiz

QuakeCon 2020 fuarının başlaması ile birlikte efsane Quake oyunu da ücretsiz hale geldi. Gün sonuna kadar Bethesda Launcher üzerinden oyun indirilebilir durumda.

Orijinal Quake oyunu çok kısa süreliğine ücretsiz Tam Boyutta Gör

Bu hafta oyun mağazalarında adeta hediye oyun bayramı yaşanıyor. Epic Games mağazasında yeni oyunlar, F1 2018 hediyesi derken şimdi de efsane Quake oyunu gün sonuna kadar ücretsiz hale getirildi.

Sadece hafta sonu

Koronavirüs salgını nedeniyle önemli oyun etkinliklerinden QuakeCon 2020 de sanal ortama taşınmak zorunda kaldı. Hafta sonu boyunca sürecek olan etkinliğin şerefine de klasik Quake oyunu hediye ediliyor.

Sadece hafta sonuna özel olan kampanyada Bethesda Launcher üzerinden bilgisayarınıza Quake oyununu indirebilirsiniz. Bunun için haliyle bir Bethesda hesabına da sahip olmanız gerekiyor. Efsaneyi yeniden yaşamak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

1996 yılında yayınlanan Quake oyunu uzun bir serinin başlangıcı olmuştu. Efsaneler arasında yerini alan Quake oyunu her yıl düzenlenen fuara da ismini vermişti. QuakeCon 2020 fuarı dün bazı etkinliklerle başladı. Bugün ise Twitch kanalı üzerinden fuar gün boyu devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim