Anlık Bildirim

Yılmaz Erdoğan'ın tiyatro oyunundan uyarlanan Netflix filminin fragmanı yayınlandı

Netflix'in 9 Nisan'da yayınlanacak Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? filminin ana fragmanı yayınlandı. Daha önce filmden kısa bir fragman yayınlanmıştı.

Yılmaz Erdoğan'ın tiyatro oyunundan uyarlanan Netflix filminin fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Netflix, Yılmaz Erdoğan'n tiyatro oyunu Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?’yü filme uyarlıyor. Nisan ayında yayınlanacak filmin fragmanı yayınlandı. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?, 9 Nisan’da Netflix’te gösterime girecek Türkiye’nin yanı sıra 190’dan fazla ülkede “Have You Ever Seen Fireflies?” ismiyle Netflix’te yayınlanacak.

Filmin başrolünde Ecem Erkek rol alıyor. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır ve Bülent Çolak yer alıyor. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu yapıyor.

Film 1948 yılında İstanbul'da üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren'in, ailesiyle birlikte bulunduğu çevreye ayak uydurabilme çabalarını anlatırken, diğer yandan da Türkiye'nin bir dönemine ayna tutuyor. Netflix’teki film açıklamasında şu ifadelere yer veriliyor:

“Gülseren’in hayatı, acısıyla tatlısıyla Türkiye’nin yıllar içinde geçirdiği değişimin aynası. Onu başkalarından ayıransa sivri dili, zekası ve ateş böceklerine sevdası.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim