Anlık Bildirim

Yılın en iyi oyunu ödülünü alan Baldur's Gate 3, Xbox'a çıktı

Game Awards etkinliğinde 2023'ün en iyi oyunu ödülü dahil 6 ödül alan Baldur's Gate, Xbox Series X/S için de çıkış yaptı. İşte Baldur's Gate Xbox Türkiye satış fiyatı:

Larian Studios, Baldur’s Gate 3’ün Microsoft Xbox Series X|S için indirilebilir olduğunu duyurdu. Oyunun geliştiricisi, duyuruyu dün gerçekleşen The Game Awards 2023 etkinliğinde “Yılın En İyi Oyunu ödülü” kazanmalarının hemen ardından yaptı. Baldur’s Gate 3, Microsoft Türkiye Mağazası üzerinden 1.300 TL fiyat etiketiyle satışta.

Baldur's Gate 3, Xbox Series X|S için çıktı

Larian Studios, Baldur’s Gate 3’ü 3 Ağustos 2023’te piyasaya sürdü ancak yalnızca Windows platformuna açtı. PS5 konsol sahipleri de çok beklemeden oyunu deneyimleme şansı buldu. Hemen ardından Mac bilgisayar kullanıcıları için yayınlandı. Şirketin oyunu son olarak Xbox platformuna getirdi. Peki, oyun neden bu kadar gecikti?

Oyunun geliştiricisi Baldur’s Gate 3’ün bölünmüş ekranda birlikte oynama modunun Xbox Series S’de çalışmasını sağlamakta zorlandı. Şirket, oyunu yalnızca Xbox Series X’te yayınlayamazdı çünkü oyunların her iki oyun konsolunda da aynı şekilde çalışması gerekiyor. Neyse ki oyun geliştirici sorunu çözdü ve sonunda Baldur’s Gate Microsoft’un yeni nesil konsolları için hazır.

1.3 milyondan fazla oyuncu bitirdi!

Lairan Studios’un açıklamasına göre, Baldur’s Gate 3'ü 1.3 milyondan fazla oyuncu tamamlamış. Oyunun Xbox’a çıkmasıyla birlikte bu sayı önümüzdeki günlerde büyük ölçüde artacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim