Anlık Bildirim

California yeşil enerjiye geçiyor

Küresel ısınmanın etkilerinin büyük ölçüde hissedilmeye başladığı ve dünyanın rekor sıcaklıklar yaşadığı günümüzde yeşil enerjiye geçiş konuları oldukça sık konuşulur oldu.

Küresel ısınmanın etkileri dünyayı sardı. Bazı ülkeler daha önce hiç görmedikleri rekor sıcaklıkları yaşıyor ve bu ülkelerin vatandaşları bu durumdan oldukça kötü etkilenebiliyorlar. Bu yaşananları tersine çevirmek üzere geç ve yavaş da olsa baz önlemler alınmaya başlandı. Öncelik karbon salınımını azaltmak ve yenilenebilir enerji kullanımını yaygınlaştırmak gibi görünüyor.

Amerika sıcaklık konusunu oldukça sık konuşmaya başladı. 21. yüzyılın güç gereksinimini karşılayabileceklerini ancak bu sistemlerin 21. yüzyılın giderek artan sıcaklıklarına hazır olmadığını görüşüyor. California ve New York eyaletleri yüksek sıcaklıklardan kaynaklanabilecek güç kesintileri yaşama durumuna karşı uyarılıyorlar.

Yeşil enerjiye geçmek zorundayız Tam Boyutta Gör

Hedef 2045

Amerika'nın California eyaleti 2045' e kadar %100 yenilenebilir enerji kaynaklarından beslenmek üzere çalışmalarını yapmaya başladı. Güneş panelleri ve rüzgar tirbünleri eyalette oldukça yaygın olarak görülmeye başlandı. Bu sistemlerden elde edilecek güçlerin depolanması için yaygın bir enerji depolama sistemine ihtiyaç duyulacak. Uzmanlar enerji depolama konusunda temiz kaynak arayışına geçmişler. Tüm ülkeyi li-ion pillerle doldurmak istemiyorlar, bunun yerine daha temiz yöntemlerle elde edilebilen enerji depolama araçlarını icad etmeyi umuyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim