Anlık Bildirim

Yeşil ekran sorunu OnePlus 8 Pro'ya sıçradı

Galaxy S20 Ultra'da meydana gelen yeşil ekran sorununun bir benzeri bu kez OnePlus 8 Pro modelinde ortaya çıktı. Amiral gemisi telefonun ekranıyla ilgili çok sayıda şikayet var.

Yeşil ekran sorunu OnePlus 8 Pro'ya sıçradı Tam Boyutta Gör

OnePlus 8 serisi akıllı telefonlar geçtiğimiz hafta satışa sunulmuştu. OnePlus 8 Pro modelini satın alan kullanıcılar, cihazlarının ekranında yeşil tonda bir renk bozukluğu meydana geldiğine yönelik şikayetlerde bulunmaya başladılar. Benzer bir sorun Samsung Galaxy S20 Ultra modelinde de ortaya çıkmıştı.

Söz konusu hata parlaklık ayarı en düşük seviyeye getirildiğinde kendini gösteriyor. Bazı kullanıcılar "DC Dimming" (ekran titreşim önleyici) seçeneğini etkinleştirerek soruna geçici bir çözüm bulsa da bu sefer bir başka problem meydana geliyor. Ekrandaki görüntünün karanlık kısımlarındaki detaylar kayboluyor.

Yeşil ekran sorunu OnePlus 8 Pro'ya sıçradı Tam Boyutta Gör

"Mühendislerimiz düzeltmeye çalışıyor"

OnePlus konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak mühendislerinin sorunu giderecek bir yazılım güncellemesi üzerinde çalıştıklarını belirtti. Çinli şirket ayrıca DC Dimming seçeneğinin geçici bir çözüm olarak kullanılabileceğini doğruladı.

OnePlus 8 Pro sahiplerinin yüreğine su serpen şey ise OLED panelin kalitesiyle ilgili bir sorun olmaması. Yazılımsal bir hatadan kaynaklanan yeşil ekran sorununun önümüzdeki günlerde yayınlanacak bir OTA güncellemesiyle düzeltilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6949 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus 8 pro, yeşil ekran ve
3 etiket daha hata sorun Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim